Tilaa Heti

Tervetuloa uudistuneelle kotisivullemme!

Kivenlahdessa löytyvä Loco Pizza on viihtyisä ravintola, johon on mukava tulla lähempää tai vaikka vähän kauempaakin nauttimaan maukkaita pizzoja. Annoksissamme olemme panostaneet erityisesti laadukkaisiin raaka-aineisiin.


Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. Asiakastyytyväisyyden takaavat laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista valmistetut ruoka-annokset, annosten koko, sekä nopea ja ystävällinen palvelu.

Tervetuloa nauttimaan

 • quote

  Hyvää maukasta ruokaa! Suosittelen. Myös nopea toimitus. Toivon että pysyy pidempään aikaan samana.

  Vitaly R

 • quote

  Hyvä ja edullinen paikka. Burgerit ovat maukkaita (isoin annos sisältää myös sipulirenkaita ja maukasta kurkumajoneesia). Pizzat ovat hyvin tehty ja täytteitä riittävästi. Ja toistan muiden arvostelua - asiakaspalvelu on kohdalla, tosi ystävällinen ja palveluhaluinen. Aina nopea toimitus ja siitä johtuu aina lämmin ruoka.

  Виталий Рахуба

 • quote

  Tosi ystävällistä palvelua joka kerta, kun olen käynyt. Toimitus on myös tosi nopeaa. Ruoat ovat kohtalaisesti maustettuja valmiiksi, mutta laatu on muuten aina kohdallaan. Viimeksi kun kävin, paikanpäällä ei tosi ollut pajoa mausteita pöydissa vain perus oregano, pippuri ja suola.

  Teemu Muttonen